Infusion - Tűmentes mezoterápia


Olyan egyedülálló, fájdalommentes, tűt nélkülöző szépségipari eljárás, mely során alapvető vitaminok, ásványok és komplex aminosavak jutnak a bőrbe.
A tradicionális mezoterápia összes előnyét élvezheti, de egyetlen kockázatával sem kell számolnia. Látványosan revitalizál gazdag hatóanyag tartalmú oldataival; az eredmény rugalmas, felfrissült és ragyogó bőr. A régóta megalapozott úgynevezett elektroporézis tudományát felhasználva a készülék elektromos áram segítségével a hatóanyagok sejteken való átjutását illetve felszívódását maximalizálja, így teszi szebbé a bőrt az arcon és a test teljes felületén.
Az Infusion a legjobb minőségű szépségipari készülék lesz az ön szalonjában. Használható önmagában vagy más kezelések, mint például a feszesítés vagy a radír tökéletes kiegészítéseként. Optimális választás, ha egy kényelmes és egyszerű megoldást keres vendégei bőrápolási problémáira.

A tűmentes mezoterápia működése:

Az Infusion készülék ionhulláma növeli a bôr átjárhatóságát, biztonságos bejutást garantálva ezáltal a természetes, gyógyító összetevôknek. A pontosan beállított impulzus hullámok ideiglenesen megnyitják a mikrocsatornákat a sejt hártyán keresztül,   így a hatóanyagok könnyen átjutnak a szarurétegen anélkül, hogy meg kellene azt szúrni.


Az ionhullám hatás:


Az ionhullám a sejttel kapcsolatba lépve a zsír kettôs rétegében szerkezeti átalakulást kezdeményez, mely a sejthártyán mikropórus-képződést idéz elő.
Mint a sejtek kapuinak őrzői, a mikrocsatornák lehetővé teszik a természetes tápláló összetevők és kivonatok bejutását. A mikrocsatornák rövid életűek és a hatóanyagok áthaladása után hamarosan vissza is záródnak.

Itt az alkalom, hogy megmutassa a bőrében rejő lehetőségeket!
Az Infusiont arra tervezték, hogy tökéletes és kíméletes megoldást nyújtson a kozmetikai megoldások széles körében és a választható alkalmazási területek tárházát nyújtsa:

 

  • Bőrfiatalítás, ránctalanítás
  • Kollagén újra termelődés
  • Bőrhidratálás
  • Bőrfeszesítés és tonizálás
  • Testformázás és cellulit csökkentés
  • Striák, terhességi csíkok eltűntetése

Infusion ionoldatok

Minden természetes a Viora oldataiban: a legtisztább, legjobb minőségű alapanyagok maximalizálják a sejtben történő felszívódást és biztosítják a hatékony és biztonságos bejutást. Tudományos vizsgálatokra támaszkodik a kívánt hatás elérésében, az ionoldat és a készülék közötti kölcsönhatás határozza meg a bejutás mélységét és biztosítja az  megfelelő átjárhatóságot. Minden egyes oldat különleges szérumok, proteinek és gyógyító hatóanyagok keveréke, és tökéletesen illeszkedik az adott alkalmazási területhez. Az optimális eredmények eléréséhez használja a készülékkel az egyedülálló Infusion oldatokat!


Az Infusion előnyei:

  • Ionhullám: a csúcstechnológia garantálja a hatóanyag mélyre jutását bármilyen sérülés vagy fertőzés kockázata nélkül.
  • Azonnal látható eredmények: az ion oldat maximális felszívódásának hatását a vendég is látja és érzi.
  • Nincsenek tűk, a vendég biztonságos és fájdalommentes kezelésben részesül sebképződés, ödéma, fertőzés kialakulása nélkül.
  • Okos és ergonómiai szempontból élvezetes kivitel: könnyen használható, a kezelőnek egyértelmű instrukciók használatával kényelmes kezelést nyújt.
bemutatkozás

bemutatkozás Üdvözlöm kedves látogató a Mariposa Szalon honlapján, Solymosy Anita vagyok, kozmetikus.

A szakmámban fiatalnak számítok, 3 éve végeztem kozmetikusként Dunaújvárosban. Szerencsés vagyok, hiszen a kozmetika és szépségápolás a munkám, a hivatásom és a hobbym is.

tovább »»  

online bejelentkezés
Mariposa Szépségszalon