Nouveau ContourA holland központú Nouveau Contour cég 30 éves tapasztalattal a gépek gyártása és forgalmazása területén. A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (EN 46001), követelményeknek felel meg.

A Nouveau Contour Medical digitális gép csak az új higiéniai modult (elemet) alkalmazza. Semmilyen más rendszer nem érdemel meg ilyen sok bizalmat. A Nouveau Contour kézifej a világon az első, amely biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. Az OSHA (Munkahelyi Biztonság és Egészségügyi Hivatal) vizsgálatai kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadék (festék, vér, bőr) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül. A Nouveau Contour által gyártott tetoválógépben a tű és a tűvezető egy "egyszer használhatós elembe" van integrálva. Az újszerű membránzár megakadályozza a kézifej elpiszkolódását a szennyezett folyadék és levegő áramlásától.

- semmilyen oldalirányú mozgása nincs a tűnek, ezáltal kevésbé sérülnek a szövetek

- legkisebb fájdalommal jár a művelet

- gyorsabban gyógyulnak a felületek, színtartó hatása jobb lesz

- a munkaidő lerövidül, mert nem kell ismételten többször átmenni a felületen

- a teljesítménye és precizitása miatt orvosi korrekcióra is használható (sebhelyek, hegek, areola, vitilligo)

A nagyon magas pigment állomány mérete egyenletes, ezért hosszútávon tertós színt eredményez. A felszívódás és halványódás az évek alatt folyamatos.

bemutatkozás

bemutatkozás Üdvözlöm kedves látogató a Mariposa Szalon honlapján, Solymosy Anita vagyok, kozmetikus.

A szakmámban fiatalnak számítok, 3 éve végeztem kozmetikusként Dunaújvárosban. Szerencsés vagyok, hiszen a kozmetika és szépségápolás a munkám, a hivatásom és a hobbym is.

tovább »»  

online bejelentkezés
Mariposa Szépségszalon